top of page

Gigs

Huwelijksfeest Bergen
Ja wat lekker dat we weer (buiten) mochten spelen na de lockdown!  zo stonden we bijvoorbeeld in Bergen aan Zee. Was echt top om weer live te mogen zijn! 
IMG_5643.JPG
IMG_5625_edited.jpg
Pre Jazz Breda
Huh Jazz? rustig maar, is  geen feest voor Jazz liefhebbers ( zijn  een aantal van ons  overigens stiekem wel). Wel al 29 jaar het studenten  feest van Breda en Trickplay was er bij!

PreJazz breda, BEDANKT!  WAT EEN FEEST!  Wat hebben wij genoten van het FANTASTISCH georganiseerde feest bij  Bloos in Breda. Mooi om de prachtige plaatjes terug te mogen zien, we genieten nu nog na van de reacties uit de zaal: ” Wauw , wat een band, jullie hebben me echt de hele avond laten dansen , Echt Top! ”  Kijk, daar doen we het nu voor!

Winnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Award 2018’ @Paradiso !!!
Live @ Paradiso en de Clash of the Coverbands  nog winnen ook: hoe gaaf is dat!
Review van de Clash of the Coverbands

Muzikaal technisch op zeer hoog niveau, goede dynamiek, uitstekende sounds, sterke repertoirekeuze en een zeer hoog entertainmentgehalte zijn slechts een aantal ingrediënten waarmee deze 7-mans Allround coverband uit Amsterdam zich naar de overwinning wist te spelen. Alle bandleden kregen een ‘moment of glory’ en de zangeres en zanger wisten, zowel in de lead als ook in de samenzang, enorm te excelleren. Met nummers als Wanna Be Startin’ Something van Michael Jackson, Omarm van Bløf en Sax van Fleur East toonde de band haar veelzijdigheid en wist met schijnbaar het grootste gemak het volgepakte PARADISO in haar greep te houden. Drummer Chris de Groot, bassist Paul Thung en toetsenist Nathan Posthuma werden door de vakjury beloond met de Individuele Awards voor de beste muzikanten van dit ‘The Clash’-seizoen.

 Wij danken de vakjury  Fran Kaart, Sebasiaan Spijker, Richard M.O. Dalmolen; John van de Borne voor de fantastische begeleiding en organisatie en natuurlijk al onze Trickplay fans !!   Super dat we dit hebben mogen meemaken.

 Moonlight festival festival  Soest 

Al eens in het openluchttheater Cabrio in Soest geweest?  Nee? Echt een aanrader.  Trickplay speelde dit keer niet het dak er af ( er is geen dak) maar wel  de sterren van de hemel! Erik de Zwart was  er ook, het was een mooi feestje.

Moonlight festival.jpg
Zo, daar in Apeldoorn weten ze wel een feestje te bouwen! 
Ieder jaar wordt het complete bedrijfsterrein van Hamer omgetoverd tot een fantastische feestlocatie voor alle medewerkers, klanten en partners van Hamer.  Ook promotor Andre Kuipers danste de sterren van de hemel..  
Trickplay _Hamer Apeldoorn.jpg
 Reed Elsevier eindejaarsfeest  in the box 
Gooisch Bierfestival 

De eerste editie van het Gooisch Bierfestival in Hilversum, we waren er bij!   Samen met nog 5000  mede genieters van bier, het prachtifge nazomer weer en goede muziek. 

Volgend jaar weer!  

North Sea Regatta 
26 Maart  2017 - The Waterhole / Amsterdam

 

Op 26 Maart  zijn wij de battle aangegaan  met Optional Kingdom, QOTSAC, The Sundown, Doctors en  Soul'O in the Waterhole.  

 

En? Gewonnen!!! 

bottom of page