top of page

Optredens 

Of je nu op zoek bent naar een band voor  een feest van 100 of 1000 man: Wij gaan altijd voor dansen, muzikaal plezier en de zaal die los gaat. Daar hoort jouw event ook bij!  Heb je een feest in gedachte en wil je weten of Trickplay daarbij past? Stel je vraag op de boekingspagina en dan bespreken we de mogenlijkheden.   
 
Lustrum hockeyclub AthenA
Wat een feest was dat in Amsterdam!  Buiten was het niet heel warm, maar binnen des te meer: wat een sfeer, lekker dansen en meezingen, het was een topavond!
Huwelijksfeest 
Bij een geweldig  huwelijk hoort een band die je dag echt in een top feest laat eindigen, het dak mag er af!  En dat  komt goed uit, want daar zijn we van!  We houden echt van samen muziek maken en we genieten ervan als iedereen lekker los  kan gaan. Lekker danshuuuu!
Huwelijksfeest Bergen aan Zee
Ja, altijd lekker, buitenspelen!  Zo stonden we bijvoorbeeld in Blooming Beach in Bergen aan Zee. Een logistieke uitdaging, maar niets hield ons tegen. Het was echt top om live op dit prachtige huwelijk te mogen spelen
IMG_5643.JPG
IMG_5625_edited.jpg

Pre Jazz Breda, BEDANKT!  WAT EEN FEEST!  Wat hebben wij genoten van het FANTASTISCH georganiseerde feest bij  Bloos in Breda. Mooi om de prachtige plaatjes terug te mogen zien, we genieten nog steeds na van de reacties uit de zaal: ”Wauw, wat een band, jullie hebben me echt de hele avond laten dansen, Echt Top!”  Kijk, daar doen we het voor!

Winnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Award 2018’ in Paradiso

Review van de The Clash of the Cover Bands

"Muzikaal technisch op zeer hoog niveau, goede dynamiek, uitstekende sounds, sterke repertoirekeuze en een zeer hoog entertainmentgehalte zijn slechts een aantal ingrediënten waarmee deze 7-mans allround coverband uit Amsterdam zich naar de overwinning wist te spelen. Alle bandleden kregen een ‘moment of glory’ en de zangeres en zanger wisten, zowel in de lead als ook in de samenzang, enorm te excelleren. Met nummers als Wanna Be Startin’ Something van Michael Jackson, Omarm van Bløf en Sax van Fleur East toonde de band haar veelzijdigheid en wist met schijnbaar het grootste gemak het volgepakte PARADISO in haar greep te houden. Drummer Chris de Groot, bassist Paul Thung en toetsenist Nathan Posthuma werden door de vakjury beloond met de Individuele Awards voor de beste muzikanten van dit ‘The Clash’-seizoen."

Wij danken de vakjury voor deze fanatische woorden en natuurlijk al onze Trickplay fans!!  Super dat we dit hebben mogen meemaken.

 Moonlight festival Soest 

Al eens in het openluchttheater Cabrio in Soest geweest?  Nee? Echt een aanrader. Trickplay speelde dit keer niet het dak er af (er is geen dak) maar wel  de sterren van de hemel! De Lions organiseerden een benefietfestival. DJ Erik de Zwart was er ook, het was een mooi feestje.

Moonlight festival.jpg
Hamer bedrijfsfeest in Apeldoorn 

Ieder jaar wordt het complete bedrijfsterrein van Hamer omgetoverd tot een fantastische feestlocatie voor alle medewerkers, klanten en partners van Hamer.  Ook promotor Andre Kuipers danste de sterren van de hemel.  
Trickplay _Hamer Apeldoorn.jpg
 Reed Elsevier eindejaarsfeest in The Box Amsterdam

Back to the future, met een DeLorean naast het podium en een leuke thema-verkleedpartij met gasten die duidelijk zin hadden in een feestje.

Gooisch Bierfestival 

De eerste editie van het Gooisch Bierfestival in Hilversum, we waren er bij!  Samen met nog 5000 mede-genieters van bier, het prachtige nazomer weer en goede muziek. 

Dat smaakt naar meer! 

bottom of page