top of page

Gigs

Huwelijksfeest Bergen aan Zee
Ja, wat lekker dat we weer (buiten) mochten spelen na de lockdown!  Zo stonden we bijvoorbeeld in Blooming Beach in Bergen aan Zee. Een logistieke uitdaging, maar niets hield ons tegen. Het was echt top om weer live te mogen zijn
IMG_5643.JPG
IMG_5625_edited.jpg

Pre Jazz Breda, BEDANKT!  WAT EEN FEEST!  Wat hebben wij genoten van het FANTASTISCH georganiseerde feest bij  Bloos in Breda. Mooi om de prachtige plaatjes terug te mogen zien, we genieten nog steeds na van de reacties uit de zaal: ”Wauw, wat een band, jullie hebben me echt de hele avond laten dansen, Echt Top!”  Kijk, daar doen we het voor!

Winnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Award 2018’ in Paradiso

Review van de The Clash of the Cover Bands

"Muzikaal technisch op zeer hoog niveau, goede dynamiek, uitstekende sounds, sterke repertoirekeuze en een zeer hoog entertainmentgehalte zijn slechts een aantal ingrediënten waarmee deze 7-mans allround coverband uit Amsterdam zich naar de overwinning wist te spelen. Alle bandleden kregen een ‘moment of glory’ en de zangeres en zanger wisten, zowel in de lead als ook in de samenzang, enorm te excelleren. Met nummers als Wanna Be Startin’ Something van Michael Jackson, Omarm van Bløf en Sax van Fleur East toonde de band haar veelzijdigheid en wist met schijnbaar het grootste gemak het volgepakte PARADISO in haar greep te houden. Drummer Chris de Groot, bassist Paul Thung en toetsenist Nathan Posthuma werden door de vakjury beloond met de Individuele Awards voor de beste muzikanten van dit ‘The Clash’-seizoen."

Wij danken de vakjury Fran Kaart, Sebasiaan Spijker, Richard M.O. Dalmolen en John van de Borne voor de fantastische begeleiding en organisatie en natuurlijk al onze Trickplay fans!!  Super dat we dit hebben mogen meemaken.

 Moonlight festival Soest 

Al eens in het openluchttheater Cabrio in Soest geweest?  Nee? Echt een aanrader. Trickplay speelde dit keer niet het dak er af (er is geen dak) maar wel  de sterren van de hemel! De Lions organiseerden een benefietfestival. DJ Erik de Zwart was er ook, het was een mooi feestje.

Moonlight festival.jpg
Hamer bedrijfsfeest in Apeldoorn 

Ieder jaar wordt het complete bedrijfsterrein van Hamer omgetoverd tot een fantastische feestlocatie voor alle medewerkers, klanten en partners van Hamer.  Ook promotor Andre Kuipers danste de sterren van de hemel.  
Trickplay _Hamer Apeldoorn.jpg
 Reed Elsevier eindejaarsfeest in The Box Amsterdam

Back to the future, met een DeLorean naast het podium en een leuke thema-verkleedpartij met gasten die duidelijk zin hadden in een feestje.

Gooisch Bierfestival 

De eerste editie van het Gooisch Bierfestival in Hilversum, we waren er bij!  Samen met nog 5000 mede-genieters van bier, het prachtige nazomer weer en goede muziek. 

Dat smaakt naar meer! 

North Sea Regatta 
 

Dansen met zeebenen op de North Sea Regatta feestavond in Restaurant At Sea.

bottom of page